Cercar en aquest blog

divendres, 28 de juliol del 2017

ELS REFUGIS ANTIAERIS DE LA GUERRA CIVIL A VALÈNCIA

València compta amb molts refugis antiaeris construïts per protegir els seus habitants contra els bombardejos que patia la ciutat durant la Guerra civil espanyola.

En aquest interessant documental que vos recomane visionar, podreu aprendre una mica més sobre aquest patrimoni què té la nostra ciutat i que caldria posar en valor (com s'ha fet en altres ciutats espanyoles) perquè fora conegut per la ciutadania i servira, per exemple, per albergar exposicions temporals o permanents i per celebrar actes que ens ajudaran a conèixer una mica més aquesta part de la història de València (hem de recordar que València va ser durant quasi un any capital de la II República espanyola) tan desconeguda per a molts dels seus habitants i visitants.
Ací teniu l'enllaç. Gaudiu-lo: https://www.youtube.com/watch?v=iZm_zorpXpE

Ací teniu algunes fotografies d'alguns d'ells, concretament els de l'IES Lluís Vives, el de l'Ajuntament de València i el del carrer de Serrans:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada destacada

L'ANY EN QUÈ EL SORTEIG DE LA LOTERIA DE NADAL ES VA FER A VALÈNCIA

En alguns apunts anteriors havia parlat del 80é. aniversari de València com a capital de la II República espanyola. Al novembre de 1936 tot...

Entrades populars